Vakantie bij Le Morillon

                                             Voor verwende rustzoekers

 

 

 

Prijzen verblijf HP pp

Aan de zuidkant van de Franse Vogezen, op amper vier auto-uren van Maastricht, ligt deze oase van rust. Honderd hectaren glooiende weilanden, midden in het grootste loofbos van West-Europa. Er grazen paarden en Charolais-koeien. Le Morillon is een waterwingebied. Mens en dier drinken er van het glasheldere bronwater. Je kan er zwemmen tussen waterlelies in een doodstil meer. De schone lucht ruikt er naar verrukkelijke kruiden. Het geluid van een kabbelend beekje onderstreept de stilte.

Le Morillon is een kleinschalige accommodatie. De boerderij is gebouwd rond 1737. In de gelagkamer zorgt een enorme ouderwetse schouw voor een authentieke sfeer. 

Er zijn drie gastenkamers, een éénpersoonsstudio en een sauna. Elke kamer beschikt over een eigen douche/toilet. De keuken bij Le Morillon wordt alom geprezen. De arrangementen zijn inclusief een stevig ontbijt en een uitgebreid diner (3 gangen gevolgd door koffie met een digestief uit de streek). 

Vanaf het terras is er uitzicht over de weilanden en het beekje 'Morillon'. Een wandeling van  nog geen 10 minuten brengt je bij één van de twee meren die het landgoed rijk is. Reeën drinken van het koele water. Als de schemering invalt komen de wilde zwijnen tevoorschijn om te kijken of er nog iets lekkers valt op te wroeten in de weilanden. 

    A. Week (7 dagen/6 nachten):

            van za diner t/m vr ontbijt

 

Euro 449 

     B. Midweek (4 dagen/3 nachten):

            van di diner t/m vr ontbijt

 

Euro 239

     C. Weekend (4 dagen/3 nachten):

             van za diner t/m di ontbijt

 

Euro 249